Rolo garažna vrata

Automatski pogon sa kvalitetnim i izdržljivim motorima.

Rolo vrata

Vrata sadrže zaštitne elemente u obliku vješalica i bravica, te inercijsku kočnicu u profilu PA 77 mm. Moguće je ugraditi rolo vrata sa ostakljenim profilom ili sa ventilacijskim otvorom koji će omogućiti dotok svjetla i cirkulaciju zraka u garaži.

U sklopu mehanizma rolo vrata vješalice djeluju kao element koji spaja osmerokutnu cijev s profilom rolo vrata. Čelične vješalice sastoje se od metalne elastične ruke s plastičnim elementom koji učvršćuje vješalicu u profilu rolo vrata. Za razliku od čelične vješalice, blokadna se sastoji od nekoliko plastičnih segmenata koji omogućavaju zaključavanje profila u fiksnom položaju.

Imate pitanja?

Juraj Centar je ovdje za Vas, kontaktirajte nas s povjerenjem!

Kako rade?

Nakon zatvaranja rolo vrata profil se zaustavlja u okomitom položaju (ravno odozdo prema gore). Motor koji se nalazi unutar cijevi automatski onemogućuje bilo kakvo pomicanje cijevi kada ne radi. Pri korištenju čelične vješalice s metalnom elastičnom rukom, postoji mogućnost podizanja profila rolo vrata, iako motor ne radi – ruka vješalice pruža gotovo nulti otpor profilu rolo vrata.

Galerija